Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΕΙ ΤΗ ΡΩΣΙΑ

“Η Ρωσία θα παραμείνει αξιόπιστος πάροχος της Ευρώπης”


Μετά την κάθετη πτώση των κερδών του Ρωσικού γίγαντα φυσικού αερίου, GAZPROM, η Ρωσία χαμηλώνει τους τόνους και επιστρέφει στην πραγματικότητα, δηλώνοντας ότι θα συνεχίσει να είναι αξιόπιστος πάροχος ενέργειας για την Ευρώπη.

 
Η Ρωσία θα συνεχίσει να προμηθεύει με αξιοπιστία φυσικό αέριο στην Ευρώπη, ενώ η συμφωνία που υπεγράφη μεταξύ της χώρας αυτής και της Ουκρανίας θα εξασφαλίσει τη σταθερή παροχή ενέργειας κατά την περίοδο του χειμώνα, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Ενέργειας Αλεξάντερ Νόβακ.

 
«Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι η Ρωσία υπήρξε πάντα ένας αξιόπιστος πάροχος ενεργειακών πόρων για την Ευρώπη και τους λοιπούς καταναλωτές. Ήταν, είναι και θα είναι ένας αξιόπιστος πάροχος», δήλωσε ο Νόβακ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε μετά την υπογραφή της συμφωνίας για εφοδιασμό της Ουκρανίας με φυσικό αέριο από τη Ρωσία.

 
«Η περίοδος του φθινοπώρου και του χειμώνα είναι πλέον ασφαλής (για την Ουκρανία) και η παροχή στους ευρωπαίους καταναλωτές είναι επίσης σταθερή. Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι μελλοντικές σχέσεις μας θα είναι εποικοδομητικές και ότι θα πληρούνται οι όροι των μεταξύ μας συμφωνιών», δήλωσε.

 

russian_gas_in_europe_final

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s